وام شرکت نوپا

وام شرکت نوپا

دولت در هر زمانی به دنبال حمایت از کسب و کارها و شرکت‌هایی است که در اقتصاد نقش مهمی دارند. تأسیس یک شرکت جدید برای کسب سود و ایجاد مشاغل هدف بسیاری از جوانان ایرانی است. اما آنها علاوه بر مشکلات مهمی مانند نبود حمایت درست، دغدغه کمبود منابع مالی نیز دارند. دولت در یک طرح حمایتی، اقدام به پرداخت وام به شرکت های نوپا کرده است. در این مطلب به طور کامل با وام شرکت نوپا و نحوه بازپرداخت آن آشنا می‌شویم.

تماس با واحد مشاوره وام

تماس با واحد مشاوره وام

وام شرکت نوپا چیست؟

شرکت‌های تازه تأسیس و نوپا برای بهبود عملکرد خود به منابع مالی نیاز دارند. معمولاً این شرکت‌ها با افزودن شریک جدید این کار را انجام می‌دهند. اما در زمانی که شرایط برای ورود شریک جدید مطلوب نباشد، می‌توانند از تسهیلاتی که دولت در اختیار آنها قرار می‌دهد، استفاده کنند. دولت و ارگان‌های دولتی به شرکت‌های نوپا و مخصوصاً شرکت‌هایی که تولیدی هستند، اهمیت زیادی می‌دهند. معمولاً مقدار قابل توجهی از بودجه سالانه کشور به تسهیلات شرکت‌های نوپا اختصاص دارد. این تسهیلات با شرایط خاصی به شرکت‌های جدید ارائه می‌شوند.

شرکت‌های نوپا می‌توانند از این وام برای گسترش عملکرد خود و راه اندازی بخش‌های مختلف شرکت استفاده کنند. در صورتی که شرکت یک بخش با قابلیت جدید داشته باشد، این وام بسیار کار آمد است. منظور از بخش جدید، استفاده از خلاقیت و کار آفرینی‌هایی است که می‌تواند شغل‌های جدیدتری ایجاد کند. این وام‌ها برای حمایت از کسب و کارهای جدید ارائه می‌شوند. همچنین این وام‌ها در بخش اقتصادی تأثیر بسیار مثبتی دارند.

مقدار وام شرکت نوپا با توجه به حوزه فعالیت آنها متفاوت است. برای مثال شرکت‌هایی که فعالیت‌های آنها به منابع مالی زیاد نیاز دارند، سهم بیشتری از این وام دریافت می‌کنند. برای مثال شرکت‌هایی که فعالیت‌های دیجیتال و رایانه‌ای دارند، می‌توانند از توسعه کسب و کار فاوا تسهیلات مربوط به خود را دریافت کنند. این شرکت‌ها با داشتن شرایط اعلام شده می‌توانند تا سقف یک میلیارد الی پانصد میلیارد ریال وام دریافت کنند. این وام‌ها بسیار کاربردی هستند و در رشد کسب و کار اثر زیادی دارند.

کدام شرکت‌ها می‌توانند این وام را دریافت کنند؟

تمام شرکت‌هایی که مدت زیادی از تأسیس آنها نمی‌گذرد، جزو شرکت‌های نوپا محسوب می‌شوند. شرکت‌های با مسئولیت محدود، شرکت‌های سهامی، شرکت‌های تضامنی و شرکت‌های تعاونی می‌توانند این وام را دریافت نمایند. در برخی موارد به خاطر اهمیت فعالیت‌های تولیدی برخی شرکت‌ها، روند دریافت وام آنها سرعت میابد. برای مثال شرکت‌های نوپایی که در حوزه فناوری و ارتباطات فعالیت می‌کنند، در کمتر از ۳۰ روز می‌توانند وام خود را دریافت کنند.

مقدار بهره، کارمزد و نحوه پرداخت

وام‌هایی که به شرکت‌های نوپا ارائه می‌شود، با بهره کم و همچنین مدت زمام طولانی برای بازپرداخت هستند. این کار برای حمایت از شرکت‌ها و کمک در گسترش کسب و کار آنها انجام می‌شود. معمولاً وام شرکت نوپا با بهره ۴ درصد در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌گیرد. این مقدار بهره، بهترین و مناسب ترین بهره برای دریافت وام است. زیرا سود زیادی برای دریافت کننده وام دارد و نیازی به پرداخت کارمزد کلان نیست.

بازپرداخت این وام‌ها یک سال بعد از دریافت آن شروع می‌شود. اقساط را به مدت ۳۶ ماه تنظیم می‌کنند تا شرکت‌ها در پرداخت آن با مشکلی مواجه نشوند. این تنفس یک ساله و بازپرداخت طولانی مدت بسیار مفید است و موجب افزایش سرمایه شرکت‌ها می‌شود.

سقف وام شرکت نوپا چقدر است؟

همان طور که گفته شد، با توجه به حوزه فعالیت شرکت‌ها، به آنها وام اختصاص داده می‌شود. به طور کل شرکت‌هایی که در حوزه فناوری و ارتباطات فعالیت می‌کنند، نسبت به دیگر شرکت‌ها سهم متفاوتی دارند. همچنین روند دریافت وام بسیار سریع‌تر طی می‌شود. سقف وام شرکت نوپا در این حوزه یک میلیارد و پانصد میلیون ریال است.

البته سقف وام شرکت نوپا به تعداد درخواست‌ها و مهم‌تر از همه، سهم این وام‌ها به بودجه سالانه کشور بستگی دارد. در برخی موارد تا یک میلیارد تومان نیز برای شرکت‌های نوپا وام صادر می‌شود. برای دریافت اطلاعات بیشتر باید با مشاوران آگاه در این حوزه در تماس باشید.

تفاوت وام کرونا و وام شرکت نوپا

در زمان شیوع کرونا، بسیاری از کسب و کارها و شرکت‌ها دچار زیان‌های مالی جدی شدند. به خاطر تعطیل بودن بازارها و متوقف شدن خریدها، شرکت‌ها آسیب‌های بزرگی دیدند. دولت برای جبران این آسیب دیدگی در بخش اقتصاد، اقدام به پرداخت وام به این شرکت‌ها زد. این وام با شرایط بسیار عالی و در مدت کوتاهی به بسیاری از شرکت‌ها ارائه شد.

اما وام شرکت نوپا، وامی است که در دوره‌های مختلف برای شرکت‌های تازه تأسیس در نظر گرفته می‌شود. بهره کم و بازپرداخت طولانی مدت آن، شباهت زیادی به وام کرونا دارد. اما وام کرونا فقط در دوره اوج شیوع کرونا ارائه می‌شد. وامی که برای شرکت‌های نوپا ارائه می‌شود، طی دوره‌های مختلف تمدید می‌شود و امکان دریافت آن در هر زمانی وجود دارد.

وام شرکت نوپا چیست؟

شرایط دریافت وام برای این شرکت‌ها چیست؟

برای دریافت وام مربوط به شرکت‌های نوپا، باید چند شرط مهم را رعایت کنید. شرکت نوپای شما باید در کمتر از یک سال اخیر تأسیس شده باشد. در غیر این صورت، شرکت شما تازه تأسیس محسوب نمی‌شود. همچنین شرکت شما باید به طور کامل به ثبت رسیده باشد. شرکت باید یکی از انواع شرکت‌های سهامی، تضامنی، مسئولیت محدود و تعاونی باشد. در صورتی که شرکت شما یک شرکت سهامی باشد، باید حتما اساسنامه شرکت شما نوشته شده باشد. اساسنامه برای شرکت‌های سهامی عام و سهامی خاص بسیار مهم است.

دریافت کد اقتصادی، ورود نصف سرمایه شرکا به شرکت از جمله دیگر شرایط دریافت وام است. وام شرکت‌های حوزه فناوری دارای شرایط خاصی است. یکی از این شرایط، استخدام یک نیروی انسانی است. این نیروی انسانی باید به صورت تمام وقت و به همراه بیمه و مزایا استخدام شده باشد. در برخی موارد برای دریافت این وام، باید اظهارنامه‌های مالیاتی که به سازمان امور مالیات ارائه دادید را، در مدارک ثبت درخواست وام قرار دهید.

مدارک لازم برای دریافت وام شرکت نوپا

برای ثبت درخواست وام برای شرکت نوپا باید به بانک مراجعه کنید. در این زمان به مدارک مهمی نیاز دارید تا درخواست خود را ثبت نمایید. اولین و مهم ترین مدرک، مدارک مربوط به ثبت شرکت است. تمامی مدارکی که نشان دهنده ثبت شرکت است، به همراه اساسنامه شرکت (برای شرکت‌های سهامی) به بانک ارائه دهید. از شناسنامه و کارت ملی صاحبان شرکت، کپی بگیرید و در پوشه مدارک قرار دهید.

از دیگر موارد مهم، کد اقتصادی است. کد اقتصادی، کدی است که توسط سازمان امور مالیاتی ارائه می‌شود. به کمک کد اقتصادی می‌توان اظهارنامه‌های مالیاتی را تکمیل کرد. همچنین به وسیله کد اقتصادی می‌توان کارت بازرگانی دریافت نمود. به طور کل کد اقتصادی اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل بعد از ثبت شرکت باید برای دریافت آن اقدام نمایید.

مدارک دیگری از جمله طرح توجیهی برای دریافت وام نیاز است. در برخی موارد مدارک بیشتری برای ثبت درخواست وام نیاز است. برای اطلاع از همه مدارک مورد نیاز برای ثبت درخواست وام می‌توانید با مشاوران رایان محاسبان در تماس باشید. مشاوران این مرکز با آگاهی از اطلاعات جدید می‌توانند شما را در روند دریافت وام همراهی کنند.

رایان محاسبان در کنارشماست!

یکی از برترین شرکت‌هایی که می‌توانید از آنها مشاوره مربوط به وام را دریافت کنید، رایان محاسبان است. مشاوران رایان محاسبان افرادی خبره و ماهر هستند که اطلاعات زیادی در این حوزه دارند. با تماس با مشاوران این شرکت اطلاعات کاملی درمورد دریافت وام شرکت نوپا دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *