وام شرکت تعاونی

وام شرکت تعاونی

شرکت‌های تعاونی یکی از انواع شرکت‌هایی هستند که در ایران وجود دارند. فعالیت این شرکت‌ها بر پایه کمک به مردم و رفع نیازهای آنان است. دولت تسهیلات فراوانی در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌دهد تا اهداف مفید آنها راحت تر محقق شود. یکی از این تسهیلات، وام شرکت تعاونی است. در این مطلب اطلاعات مربوط به وام شرکت تعاونی به شما ارائه می‌شود.

تماس با واحد مشاوره وام

تماس با واحد مشاوره وام

شرکت تعاونی چیست؟

یکی از انواع شرکت‌های تجاری، شرکت‌های تعاونی هستند. شرکت‌های تعاونی با هدفی متفاوت از دیگر شرکت‌ها تأسیس می‌شوند. هدف این شرکت‌ها بهبود اوضاع اقتصادی در منطقه و کمک به افراد نیازمند است. این شرکت‌ها خدمات و کالاهای مورد نیاز مردم را تأمین می‌کنند و به مردم نیازمند جامعه و منطقه اطراف، کمک می‌کنند. البته این اهداف به این معنا نیست که در شرکت‌های تعاونی کسب سود مادی اهمیت ندارد. بلکه کسب سود هدف اصلی آنها نیست. شرکت‌های تعاونی دارای اساسنامه هستند که در آن اطلاعات مهمی از جمله اهداف تشکیل شرکت، نوشته شده است.

شرکت‌های تعاونی از مزایای زیادی برخوردار می‌شوند. یکی از این مزایا، معافیت از پرداخت مالیات است. شرکت‌های تعاونی به خاطر نوع فعالیت خود نیازی به پرداخت مالیات بر درآمد ندارند. از دیگر مزایای این شرکت‌ها این است که می‌توانند وام با شرایط بسیار مناسبی دریافت کنند. این وام‌ها با بهره‌های مناسب بسیار برای گسترش فعالیت‌های این شرکت‌ها بسیار مناسب هستند. در این مطلب به اطلاعات این وام‌ها می‌پردازیم.

انواع شرکت‌های تعاونی

شرکت‌های تعاونی متناسب با فعالیت خود به سه نوع شرکت تعاونی تولیدی، شرکت تعاونی توزیعی و شرکت تعاونی مصرفی تقسیم می‌شوند. شرکت‌های تعاونی تولیدی شرکت‌هایی هستند که در امور تولیدی مانند کشاورزی، باغداری، عمران و این دسته کارها، فعالیت می‌کنند. درحقیقت آنها یک حرفه تولیدی را مدیریت می‌کنند. عمده این شرکت‌های تعاونی در بخش روستایی و حومه شهر قرار دارد تا فعالیت آنها به مردم نیازمند کمک بکند.

دومین دسته از انواع شرکت‌های تعاونی، شرکت‌های تعاونی توزیعی هستند. فعالیت این شرکت‌ها در اموری که به تولید و توزیع کالا، خدمات و… مربوط می‌شود، است. این شرکت‌ها با سرمایه گذاری در این امور و فروش آنها با قیمتی پایین تر از قیمت بازار، به افراد نیازمند کمک می‌کنند. آخرین نوع از شرکت‌های تعاونی، شرکت تعاونی مصرفی است. این شرکت‌ها با خرید کالاهای مصرفی و فروش آنها به مردم، فعالیت خود را شروع می‌کنند. از جمله این کالاها می‌توان به مواد خوراکی، پوشاک و لوازم خانگی اشاره کرد.

دسته بندی دوم شرکت‌های تعاونی، شرکت‌های تعاونی سهامی عام و سهامی خاص هستند. در شرکت‌های تعاونی سهامی عام هر فردی با هر شرایطی می‌تواند جز سهام داران باشد. هیچ محدودیتی برای عضویت در بخش سهام داران این شرکت وجود ندارد. سهام دار این شرکت فقط در سود شریک می‌شود و زیان برای خود شرکت باقی می‌ماند. شرکت تعاونی سهامی خاص، از سهام داران معدودی تشکیل می‌شود. امکان ورود سهام دار جدید به شرکت وجود ندارد. تفاوت این شرکت فقط در تعداد سهام داران نیست بلکه این شرکت باید اساسنامه کامل و جامعی داشته باشد. همچنین سهام داران شرکت‌های تعاونی سهامی خاص باید شرکت خود را مجوز رسمی به ثبت برسانند.

وام شرکتهای تعاونی

شرکت‌های تعاونی از مزایای فراوانی برخوردار می‌شوند. دولت برای اینکه به این شرکت‌ها در رسیدن به هدف اصلی خود کمک کند، تسهیلات مناسبی در اختیار آنان قرار می‌دهد. از جمله این تسهیلات می‌توان به وام شرکت تعاونی اشاره کرد. این وام‌ها با هدف اشتغال زایی و کار آفرینی به شرکت‌های تعاونی ارائه می‌شود.

وام شرکت تعاونی برای تأمین تجهیزات مورد نیاز در فعالیت‌ها استفاده می‌شود. در حقیقت این وام‌ها برای ایجاد شغل‌های جدید برای جوانان استفاده می‌شود. از جمله کاربردهای این وام‌ها می‌توان به استفاده در بخش‌های تحقیقات، تأمین منابع مالی برای راه اندازی پروژه‌های مهم و خرید تجهیزات، اشاره کرد. وام شرکت تعاونی از روش‌های مختلف و بر اساس قوانین بانکداری اسلامی ارائه می‌شود.

علاوه بر این که این شرکت‌ها می‌توانند وام‌های کلان برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنند، مردم نیز می‌توانند از این شرکت‌ها وام دریافت کنند. وام‌های خرد و کوچکی که شرکت‌های تعاونی به مردم پرداخت می‌کنند، از جمله اهدافی است که معمولا در اساسنامه این شرکت‌ها ذکر می‌شود.

“آیا به دنبال حل مشکلات مالیاتی خود هستید؟ با تیم حرفه‌ای رایان محاسبان، مشاوران مالیاتی ما در خدمت شما هستند. از تهیه اظهارنامه مالیاتی تا مشاوره در موارد مالیاتی خاص، ما می‌توانیم شما را در خدمات مالیاتی و کاهش هزینه‌ های مالیاتی همراهی کنیم.”

 

بهره و بازپرداخت وام شرکت تعاونی

وام‌هایی که به شرکت‌های تعاونی پرداخت می‌شوند، متفاوت هستند. این وام‌ها باید در جهت گسترش فعالیت و بهبود عملکرد این شرکت‌ها پرداخت شود. این تفاوت فعالیت باعث ارائه وام‌های متفاوتی شده است. وام شرکت‌های تعاونی معمولاً با بهره پایین در نظر گرفته می‌شود. این وام‌ها با ۲ درصد بهره الی ۱۵ درصد بهره به شرکت‌های تعاونی پرداخت می‌شود. این بهره کم باعث شده تا شرکت‌های تعاونی بتوانند بازپرداخت راحت و بدون مشکلی داشته باشند.

بازپرداخت وام تعاونی متناسب با وضعیت تعاونی‌ها و فعالیت آنها است. حداکثر زمان بازپرداخت این وام‌ها ۲ سال، است. البته در این دو سال، ۴ ماه به عنوان زمان تنفس اعلام می‌شود و پرداخت اقساط بعد از این ۴ ماه شروع می‌شود. اقساط به صورت دو ماهه تنظیم می‌شود تا شرکت‌های تعاونی در پرداخت آن با مشکلی مواجه نشوند.

سقف وام شرکت تعاونی

مقدار این وام متناسب با نوع فعالیت آن شرکت در نظر گرفته می‌شود. برای مثال شرکت‌های تعاونی تولیدی که در حوزه عمران و معدن فعالیت می‌کنند، از تسهیلات بیشتری برخوردار هستند. اما به صورت کلی تمامی شرکت‌های تعاونی می‌توانند از وام شرکت تعاونی تا سقف ده میلیارد تومان استفاده کنند. البته برای دریافت وام شرکت تعاونی باید متناسب با سرمایه اولیه این شرکت، پول نقد در حساب شرکت باشد. با این روش می‌توان تا چندین برابر سرمایه اولیه شرکت وام دریافت کرد.

در مواردی سقف وام‌ها به خاطر افزایش سهم وام‌ها از بودجه سالانه دولت، افزایش پیدا می‌کند. در این شرایط شرکت‌های تعاونی که به اصطلاح خوش حساب هستند، در اولویت پرداخت وام قرار می‌گیرند. همچنین شرکت‌های تعاونی که تا به الان وام دریافت نکرده‌اند، در اولویت دریافت وام هستند.

شرایط دریافت وام شرکت تعاونی

شرکت‌های تعاونی برای اینکه وام مخصوص خود را دریافت کنند، باید چند شرط مهم را رعایت کنند. در ابتدا باید هدف استفاده از این وام مشخص شود. برای مثال شرکت‌های تعاونی که در حوزه کشاورزی فعالیت دارند، می‌توانند برای هزینه‌های کشت و کار درخواست وام بدهند. این وام در چند مرحله پرداخت می‌شود تا بتوان از آن در روند کشاورزی استفاده کرد.

همچنین جوانانی که در زمینه کارآفرینی فعالیت دارند، می‌توانند وام شرکت‌های تعاونی را برای کسب و کار خود دریافت کنند. این وام بدون نیاز به وثیقه به این افراد پرداخت می‌شود. فقط باید کسب و کار آنان باعث اشتغال چندین جوان دیگر بشود. طرح‌های متفاوتی برای پرداخت این وام وجود دارد که متناسب با نیاز شرکت تعاونی پرداخت وام صورت می‌گیرد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت وام

شرکت‌های تعاونی برای این که درخواست وام شرکت تعاونی خود را ثبت کنند، به مدارک مهمی نیاز دارند. اولین و مهمترین مدرک، مدرک ثبت شرکت است. شرکت‌های تعاونی خاص که با مجوز رسمی ثبت شده‌اند، باید این مدرک را ارائه کنند. شرکت‌های تعاونی عام نیز باید مدارکی مبنی بر ثبت شرکت خود ارائه کنند تا بتوانند وام تعاونی را دریافت کنند. کپی مدارک هویتی سهام داران اصلی نیز باید در کنار مدارک برای ثبت درخواست به بانک ارائه شود. برای اطلاع از دیگر مدارک مورد نیاز برای درخواست این وام می‌توانید با مشاوران رایان محاسبان در تماس باشید.

رایان محاسبان در کنار شما

رایان محاسبان یکی از شرکت‌هایی است که با در اختیار داشتن مشاوران آگاه و ماهر، می‌تواند به شما در روند دریافت وام شرکت تعاونی کمک کند. با تماس با این مشاوران اطلاعات کاملی درمورد این وام‌ها دریافت کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *