وام شرکت دانش بنیان

وام شرکت دانش بنیان

شرکت‌ها و افرادی که قصد دریافت وام برای سرمایه‌گذاری در گردش، تحقیق، توسعه و سرمایه ثابت را دارند می‌بایست به صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست دهند. این صندوق جهت پشتیبانی شرکت‌های دانش بنیان و یاری تولید محصولات در این شرکت به شما متقاضی عزیز وام می‌دهد. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با وام شرکت دانش بنیان و شرایط دریافت این وام آشنا کنیم. به این ترتیب پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله با رایان محاسبان همراه باشید.

تماس با واحد مشاوره وام

تماس با واحد مشاوره وام

شرکت دانش بنیان چیست؟

با توجه به قانون‌هایی که برای نوع شرکت‌ها تعیین‌شده، شرکت‌های دانش بنیان به‌عنوان شرکت‌های شخصی نامیده می‌شوند. این موضوع باعث شده که دارای تجهیزات بالایی باشند و به اطلاعات خوبی دسترسی داشته باشند.

ویژگی‌ های شرکت دانش بنیان

شرکت دانش بنیان و شرکت‌هایی مانند آن کالایی نمی‌سازند و معمولاً دارای زمین و ابزارآلات خاصی نیستند. بعضی از افراد با داشتن امکانات و سطح علمی بالا می‌توانند اطلاعات خوبی را به دست آورند. این خدمات را می‌توان به‌عنوان اصلی‌ترین کار یک شرکت دانست بنابراین برای شرکت می‌تواند کسب درآمد خوبی داشته باشد. به این ترتیب می‌توان گفت شرکت‌های دانش بنیان بیشتر به مباحثی همچون اختراعات، کسب درآمد و سطح علمی بالا در جامعه می‌پردازند.

شرکت دانش بنیان چه اهدافی را دنبال می‌کند؟

  • انجام تمام کارها برای بهره‌مند شدن از تمام توان دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و افراد هیئت دانشگاه‌ها در کل کشور
  • افزایش درآمد دانشگاه‌ها و واحدهای تحقیقاتی
  • تجاری کردن نتایج تمام تحقیقات علمی
  • تشویق تمام افراد دانشگاه و اشخاص بزرگ علمی به جهت همکاری در کارهای مربوط به دادن پاسخ به سؤال‌ها و خواسته‌های جامعه و اشتغال کار و تولید منبع درآمد و بالا بردن دستمزد برای اشخاص علمی
  • تغییر نتایج اجتماعی با وجود اشخاص بزرگ علمی در این نوع زمینه

شرکت رایان محاسبان در کنار ارائه خدمات دریافت وام، با بهره‌گیری از تکنولوژی‌ های پیشرفته و نرم‌افزارهای مالی حرفه‌ای، به شما خدمات مالی با کیفیت و در کمترین زمان ممکن ارائه می‌دهد. با اعتماد به خدمات ما، شما می‌توانید به آرامش خاطر، مشکلات مالی خود را حل کنید و به دنبال رویارویی با چالش‌های مالی خود نباشید.

 

تسهیلات شرکت‌ های دانش بنیان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در رابطه با مبلغ تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان گفت: مبلغ تسهیلات صندوق برای راه‌اندازی اولیه خط تولید 4 درصد و مبلغ برای صادرات کالاها 9 درصد و مبلغ به جهت بالا بردن میزان ساخت‌وساز 11 درصد در نظر گرفته می‌شود. یکی از مهم‌ترین مشکلات هر شرکت، نداشتن سرمایه اولیه است. از سوی دیگر با رفع مشکل درآمد باعث تولید کالاهای بیشتر و بازدهی بهتر آن از طرف کالاهای شرکت‌های دانش بنیان می‌شود که این امر موجب شده مشکل بیکار بودن جوانان کشور که معمولاً بیشتر آن‌ها جزء کسانی هستند که تحصیل‌کرده و دانشگاهی‌اند حل می‌شود.

میزان حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از نظر وام

این صندوق موظف است که حداقل 3 هزار میلیون ریال به تأمین سرمایه به‌وسیله شرکت‌های متقاضی وام باشد. مبلغی که شما می‌توانید از آن به جهت تأمین هزینه نیروی کار استفاده کنید، 4 درصد است. لازم به ذکر است که بدانید سودی از این وام به شما داده نمی‌شود. صندوق نوآوری و شکوفایی از وظایف خود می‌داند که باید 30 میلیارد تومان به شرکت‌هایی که تازه تأسیس و نیاز به وام کم‌بهره دارند فراهم و پرداخت نمایند.

شرایط اعطای وام دانش بنیان

شرکت‌های دانش بنیان این توانایی را دارند که بتوانند از صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست وام کنند؛ اما شرکت‌های دیگر نمی‌توانند از صندوق نوآوری و شکوفایی وام دریافت کنند. وقتی شرکت درخواست وام می‌کند ابتدا درخواست شرکت وارد دبیرخانه صندوق نوآوری و شکوفایی می‌شود؛ و در قسمت پذیرش درخواست را موردبررسی قرار می‌دهند. مرحله بعد درخواست به معاونت تسهیلات و تجاری‌سازی منتقل می‌شود تا درخواست شرکت به‌وسیله یکی از کارشناسان رسیدگی شود. لازم به ذکر است که بدانید شرکت‌ها و افرادی که قصد گرفتن وام کم‌بهره را از صندوق نوآوری و شکوفایی دارند، می‌بایست شرکت آن‌ها مانند شرکت‌های دانش بنیان باشند تا بتوانند برای درخواست وام اقدام کنند.

آمار مقایسه‌ای اعطای تسهیلات

با توجه به آماری که منتشرشده است تسهیلاتی که به شرکت‌های دانش بنیان داده‌ شده باعث ساخت 125 نمونه محصول جدید شده است. در این شرکت 21 دفتر کار و 25 خط تولید جدید مجهز ساخته‌شده است؛ که حداکثر 850 نفر را به کاری مشغول کرده است. این شرکت 267 میلیارد تومان به 18 صندوق پژوهش و فناوری به‌عنوان تسهیلات در زمینه فعالیت گسترده و خوب این صندوق‌ها در سراسر کشور پرداخت و فراهم کرده است.

آمار مقایسه‌ای تسهیلات اعطاء شده بر حسب حوزه‌های فناوری در سال 98

مقدار نرخ تسهیلات اعطاء شده به هر حوزه به عوامل بسیار زیادی از جمله مقدار سرمایه‌بری و مقدار ارزش محصولات … بستگی دارد. تعداد تسهیلاتی که به شرکت‌های مختلف در هر حوزه داده می‌شود، با توجه به تعداد شرکت‌های فعال در همان حوزه بوده است.

اعطای وام کم‌بهره دانش بنیان

اگر بخواهیم وام را به‌طورکلی توضیح بدهیم، نوعی قرض دادن پولی سود دار است؛ از زمانی که قرض دهنده و قرض گیرنده باهم مشخص کرده‌اند معاملاتی در و بدل می‌شود. این معاملات می‌تواند به شکل‌های گوناگونی انجام شود که از گذشته‌های خیلی دور این معاملات بین مردم رایج بوده است. قوانین مقدار سود یک وام در جوامع مختلف متفاوت است.

برای دریافت مشاوره جهت دریافت وام شرکت دانش بنیان می‌توانید همین حالا با شرکت رایان محاسبان تماس بگیرید.

در چه حوزه‌های وام کم‌ بهره تعلق می‌گیرد؟

هنگامی‌که یک شرکت به‌قصد گرفتن وام کم‌ بهره در هر زمینه و کاری نیاز داشته باشد، می‌توانند به‌وسیله صندوق نوآوری و شکوفایی برای دریافت وام اقدام کنند. صندوق نوآوری و شکوفایی با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و کمک به ساخت‌وساز محصولات شرکت دانش بنیان توانایی برای اعطای وام کم‌ بهره را دارد.

سقف تسهیلات وام دانش بنیان

جهت فعالیت ماندگار و بیشتر شرکت‌های دانش بنیان و پیشرفت آن در حوزه‌های فناوری حمایت از آنان است. آن‌ها برای داشتن دانش کافی و پیشرفت در حوزه‌های مختلف نیاز به حمایت‌های بسیاری دارند. به همین دلیل میزان وام شرکت‌های دانش بنیان در این چند سال اخیر رو به افزایش است. سقف تسهیلات این وام حدوداً 10 میلیارد با نرخ 9 درصد برای شرکت‌های دانش بنیان اعلام‌شده است.

شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های اخیر به پیشرفت‌ها و افتخارات بسیاری دست پیداکرده‌اند و در حوزه‌های بسیاری حضور مؤثر پیدا کرده‌اند. با توجه به پروژه‌هایی که شرکت‌های دانش بنیان دارند تسهیلاتی اعطا می‌شود؛ اما به‌طور کلی سقف وام شرکت‌های دانش بنیان 10 میلیارد است.

شرکت رایان محاسبان با داشتن کارشناسان و متخصصان مجرب در زمینه دریافت وام شرکت دانش بنیان می‌تواند شما را در این زمینه هدایت کند. برای دریافت مشاوره می‌توانید همین حالا با شماره‌ 02128426733 تماس بگیرید. اگر نیاز به مشاوره فوری دارید می‌توانید با شماره 09122601788 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *