وام تولیدی صنعت و معدن

وام تولیدی صنعت و معدن

در حال حاضر برای رونق تولید برخی تسهیلات از جمله وام تولیدی صنعت و معدن به تولیدکنندگان داده می‌شود. این وام برای تولید و رشد فعالیت‌های صنعتی می‌باشد که در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. متقاضیان می‌توانند از طریق مراجعه به سایت درخواست خود را مطرح کنند و بانک طبق وظایف خود منابع را برای متقاضیان تأمین کند. بدین ترتیب متقاضیان پس از ارائه درخواست خود، پردازش اولیه به وسیله سامانه صورت می‌گیرد. بعد به شکل سیستمی درخواست تولیدکنندگان به بانک ارائه خواهد شد. پس از موافقت بانک گزارش این توافق در سامانه ثبت می‌شود. با ارزیابی درخواست اگر بانک به درخواست خود عمل نکند جریمه می‌شود.

تماس با واحد مشاوره وام

تماس با واحد مشاوره وام

وام تولید چیست؟

وام ها قرارداد هایی دو طرف می باشند که برای کسب سود در دو طرف استفاده می شود. شرکتها از بانک ها وام می گیرند و بعد از چند ماه باید نسبت به بازپس گیری وام به بانک اقدام نمایند. تمامی این مراحل باید با رضایت طرفین و در چهارچوب قوانین انجام گیرد. بصورت کلی شما پولی را یک نفر قرض میکنید و بع از مدتی آن را پرداخت می کنید . به وام های این چنینی که در راستای حمایت از تولید کنندگان است وام تولید می گویند. شرایط و اخذ وام تولید در هر سال بسته به شرایط اقتصادی و شاخص های آن قابل تغییر است ولی جدیدا دولت مصوبات را به تصویب رسانیده که کار را برای تولیدکننده راحتتر کرده است.

وام بانک صنعت و معدن برای تولیدکنندگان

یکی از تسهیلاتی که بانک صنعت و معدن برای تولیدکنندگان در نظر گرفته، اعطای وام است. مبلغ این وام به اندازه تولید هر واحد تولیدی می‌باشد. این وام برای واحدهای که دارای طرح‌های بزرگی هستند مناسب است. تولیدکنندگان با دریافت این وام می‌توانند به عرصه تولید پا بگذارند و مثل قبل به فعالیت‌های خود ادامه دهند. تسهیلات بانک صنعت و معدن به دو شکل کوتاه‌مدت و بلندمدت واگذار می‌شود. متقاضیان به منظور اخذ وام باید ابتدا حسابی به نام حساب قرض‌ الحسنه باز کنند. بانک صنعت و معدن وام تولیدی خود را به سه واحد زیر ارائه خواهد داد.

  • واحدهای گردشگری
  • واحدهای صنعتی
  • و واحدهای معدنی

برای دریافت تسهیلات بلند مت بانک 60 درصد سرمایه‌گذاری ثابت را به شکل تسهیلات برای تأمین مالی و 30 درصد دیگر آن را برای سرمایه در گردش از سمت متقاضی دریافت می‌کند. این وام چون به صورت تسهیلات است به طرح‌های اقتصادی، مالی و فنی بیشتر تعلق می‌گیرد. پس فکر نکنید که اگر ملک تولیدی‌تان باارزش باشد حتما وام به شما تعلق می‌گیرد. بازپرداخت وام به صورت 5 ساله بوده و در طول زمان بر حسب وضعیت طرح بانک آن را در اختیار تولیدکنندگان می‌گذارد. مراحل اخذ این وام عبارت است از

  1. پیش‌پذیرش:

متقاضی به شعب بانک رفته و وام تولیدی را درخواست می‌کند. اگر طرح تولیدی مورد قبول واقع شود بانک موافقت‌اش را اعلام می‌کند.

  1. تهیه گزارش توجیهی:

متقاضی از راه شرکت‎های مهندسی که بانک انتخاب کرده گزارش توجیهی خود را تهیه می‌کند.

  1. پذیرش:

گزارش توجیهی با مدارک به شعبه داده می‌شود.

  1. ارزیابی و در نهایت تصویب:

گزارش توجیهی بعد از بررسی شدن توسط بانک تأیید شده و با پرداخت تسهیلات موافقت می‌شود.

  1. عقد قرارداد:

بعد از دریافت مدارک و وثیقه بانک قرارداد پرداخت تسهیلات را عقد می‌کند.

  1. پرداخت وام:

گزارش طرح تولیدی با بانک داده خواهد شد. بعد از تأیید شدن گزارش بانک طبق طرح تولیدی وام را به تولیدکننده پرداخت می‌کنند.

شما در کنار دریافت خدمات وام بانکی توسط شرکت رایان محاسبان می توانید از خدمات حسابداری این مجموعه به جهت بهبود وضعیت کسب و کار خود استفاده کنید.

شروط تعلق وام به واحدهای تولیدی

یکی از تصمیماتی که امسال دولت برای واحدهای اقتصادی در نظر گرفته، رونق واحدهای تولیدی می‌باشد. طبق این طرح واحدهای تولیدی می‌توانند وام دریافت کنند تا تولید خود را رونق دهند. اما بر اساس دریافت این وام دو شرط لازم است.

  1. واحدهای تولیدی 10 درصد تولیدشان بیشتر شود.
  2. واحدهای تولیدی 10 درصد اشتغال را بیشتر کنند.

در سال گذشته برای واحدهای تولیدی صنعتی به دو شرط زیر وام تعلق می‌گرفت.

  1. کیفیت کالاهای تولیدی مورد قبول وزارت صنعت و معدن قرار بگیرد.
  2. بازار مناسبی برای ارائه کالا داشته باشند.

به طور کلی دولت رونق‌بخشی تولید را در 4 گروه زیر تعریف کرده است.

  • ارتقای تولید ملی
  • جذب، توسعه تکنولوژی
  • سرمایه‌گذاری
  • اشتغال

طبق گزارشات گفته شده وام تولیدی ارائه شده به منظور اجرای طرح 7500 واحد تولیدی، مبلغ 16 میلیارد تومان بوده و طبق آمار 12 هزار واحد از این وام استفاده کرده‌اند. کارشناسان معتقدند که اعطای وام به شکل مستقیم کار درستی نیست. چرا که یک روش گمراه‌کننده است. بهتر است به جای آن نرخ‌های بیمه را تعدیل کنند یا در دریافت مالیات به تولیدکنندگان تخفیف دهند. آن‌ها معتقدند برای استفاده درست از وام‌های بانکی تولیدکنندگان باید به منابع درستی هدایت شوند. بنابراین هدایت درست منابع اشتغال و تولید توسط واحدهای تولیدی می‌باشد. سال گذشته فعالان حوزه صنعت برای وام‌دهی دو شرط زیر را عنوان کرده بودند.

  1. کیفیت کالاهای تولید شده باید توسط وزارت صنعت مورد تأیید قرار بگیرد.
  2. کالاهای تولیدی از بازار مناسبی برخوردار باشند.

ولی امسال شرط وام‌دهی به تولیدکنندگان در افزایش تولید و اشتغال 10 درصدی خلاصه شده است. دولت خواستار رونق بیشتر واحدهای کوچک تولیدی است. به همین دلیل از واحدهای تولیدی کوچک بیشتر حمایت خواهد کرد.

خدمات وام تولیدی صنعت و معدن

موارد استفاده از وام های تولیدی

وام های تولید در موارد مختلفی قابل استفاده است . با این حال، زمانی که برای اخذ وام اقدام می کنید باید در مقابل وام دهنده پاسخ روشنی را داشته باشید و زمان را از دست ندهید. برخی از موارد استفاده از وام های تولیدی به شرح زیر هستند:

  • تامین هزینه اولیه کسب و کار
  • خرید زمین یا بازسازی کارگاه های تولید صنایع غذایی
  • تامین هزینه نقدی برای خرید و فروش محصولات اولیه به شکل روزانه
  • خرید ادوات و ابزار کار
  • خرید کالاهای تجاری
  • پرداخت بدهی یا دستمزد های عقب افتاده بعد از یک بحران ملی
  • گسترش و پیشرفت کسب و کار و بازنمودن شعبه ها در دیگر مناطق
  • تکمیل هزینه های تبلیغ و بازاریابی

نحوه کارکرد وام های تولید صنایع غذایی

وام های تولید صنایع غذایی تفاوت چندانی با وام های تولید دیگر ندارد و تقریبا شامل تمام آیتم های آن می باشد. کارکرد های بسیاری برای این نوع وام ها قابل تصور می باشد. برای مثال شما میتوامید هزینه های اساسی را در نظر بگیرید و وام را به آنها اختصاص دهید . تنها کاری که از شما انتظار می رود این است که وام ها را در باه های تعیین شده پرداخت کنید. البته می توانید سیاست کاری خود را عوض کنید. در کل برای کارکرد بهتر وام های اخذ شده در حوزه تولید شما باید برنامه کلی برای استفاده درست از آن داشته باشید در غیر این صورت شما علاوه بر اینکه هزینه هایی را متقبل می شوید باید وام اخذ شده را نیز بازپرداخت کنید. برای اینکه نحوه استفاده درست و ضروری از انواع وام را یادبگیرید با ما در تماس باشید.

انواع وام بانک صنعت و معدن

بانک صنعت و معدن هم‌اکنون با 52 شعبه در ایران مشغول به فعالیت است. این بانک نقش مهمی در اقتصاد ایران داشته و وام‌های زیادی را به تولیدکنندگان ارائه داده است. همه وام‌های بانکی در قالب عقدنامه بانکی به متقاضیان واجد شرایط داده می‌شود. به عبارت دیگر بانک صنعت و معدن مانند سایر بانک‌ها قسمتی از منابع مالی‌اش را به مشتریان می‌پردازد. وام‌های بانکی این بانک به دو شکل بلندمدت و کوتاه‌مدت است. طبق این اساس برای تأمین مالی قسمتی از هزینه‌های سرمایه‌گذاری برای بعد از عقد قرارداد می‌باشد. طبق ضوابط بانک صنعت و معدن این وام تنها به واحدهای داده می‌شود که توجیه اقتصادی، فنی و مالی لازم را دارند. وام بانکی برای اشخاص حقیقی تا 1 میلیارد ریال و برای اشخاص حقوقی بیشتر از 1 میلیارد ریال است.

بانک صنعت و معدن برای بهره‌برداری تولیدکنندگان از واحدهای تولیدی تسهیلاتی در زمینه گردشگری، خدماتی، صنعت و معدن ارائه خواهد داد. این تسهیلات به منظور تأمین هزینه‌های مربوط به تولید است. هزینه‌های تولیدی شامل خرید قطعات و وسایل اولیه، بسته‌بندی، لوازم یدکی و در نهایت هزینه‌های جاری است. در ضمن تسهیلات سرمایه در گردش به کسانی داده می‌شود که برای تمرکز گردش حساب خود تسهیلاتی از بانک خواسته است. در صورتی که

طرح‌شان توجیهی باشد و نتیجه اعتبارسنجی و ارزیابی مورد تأیید بانک قرار بگیرد، وام و تسهیلات به آن‌ها داده می‌شود. بیشترین بازده زمانی برای استفاده و همچنین بازپرداخت یک سال است. ولی متقاضیانی که دارای طرح‌های بدو بهره‌برداری هستند می‌توانند تسهیلات سرمایه در گردش 3 ساله را تقاضا کنند. مرحله بعد بانک به منظور تضمین پرداخت تسهیلات اعطا شده تضمین می‌خواهد. همچنین نوع، مقدار، ارزش وثیقه و تضمین آن توسط بانک مشخص و به مشتری گفته می‌شود. اموالی که وثیقه هستند باید در زمان اجرای قرارداد منافع بانک را ساپورت کند یا طبق هزینه متقاضی بیمه شوند.

مدارک لازم برای وام تولیدی صنعت و معدن

  • اساسنامه شرکت متقاضی برای افتتاح حساب
  • نسخه آخر آگهی تأسیس و ضامن برای ثبت شرکت هنگام افتتاح حساب
  • آگهی رسمی روزنامه مربوط به آخرین اقامتگاه شرکت برای افتتاح حساب
  • آگهی آخر اعضای هیئت مدیره (اعضای حقوقی، حقیقی و دارندگان امضا)
  • گواهی مالیاتی زمان تصویب
  • صورت‌جلسه هیئت مدیره (برای موافقت با دریافت تسهیلات از بانک)
  • کپی همه مدارک مالکیت هنگام پذیرش
  • کپی مدارک ضمانت‌نامه و وثیقه برای عقد قرارداد
  • گزارش کارشناس رسمی دادگستری و معتمد بانک برای عقد قرارداد
  • کپی کامل برگ‌های شناسنامه سهامداران و اعضای هیئت مدیره هنگام پذیرش
  • مجوزهای لازم برای منابع معرفی شده طبق قرارداد عاملیت هنگام پذیرش
  • گزارش آخر حسابرس و بازرس قانونی توسط موسسات حسابرسی که مورد تأیید حسابداران رسمی قرار گرفته‌اند (بعلاوه قرادادهای آینده با حسابرس)
  • عکس پروانه بهره‌برداری و هر مجوزی برای فعالیت مراجع هنگام پذیرش
  • تدوین گزارش توجیهی هنگام پذیرش
  • قرارداد نظارت هنگام عقد قرارداد با شرکت‌های مشاوری که توسط بانک انتخاب شده‌اند.

اخذ وام تولید توسط سایت رایان محاسبان

شما می‌توانید برای اخذ وام تولیدی صنعت و معدن از طریق سایت رایان محاسبان اقدام کنید. شروع ثبت ‌نام وام تولیدی نیز از طریق سایت رایان محاسبان امکان ‌پذیر است. در سایت رایان محاسبان برای فعالان تولیدی دریافت وام در قسمت شرایط متقاضی و تسهیلات قرار داده شده است. در این بخش متقاضی با خواندن شروط دریافت وام اقدام به تکمیل فرآیند وام خواهد کرد.

اولویت دریافت وام با اشخاص زیر است:

  1. اشخاصی که دارای مشکل نقدینگی هستند.
  2. اشخاصی که از نظر ظرفیت تولید، توان بازار، علم فنی و راه‌اندازی تولیدات با مشکل روبرو هستند.
  3. اشخاصی که برای راه‌اندازی، نوسازی و بازسازی تولیدات خود به منابع مالی نیاز دارند.

با توجه به شرایط گفته شده شما می‌توانید از طریق سایت رایان محاسبان برای دریافت وام تولیدی اقدام کنید. علاوه بر این مشاوران ما مراحل دریافت وام را برایتان تسریع می‌کنند تا زودتر از موقد مرر بتوانید وام مورد نظرتان را دریافت کنید.

1 دیدگاه

  1. حاتم سعدی گفت:

    بسیار عالی و مفید با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *